PRESSE

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser

Anna Kruse tolkar Edith Södergran (Svensk)

ANNA KRUSE är en svensk jazzsångerska som för tjugo år sedan bosatte sig i Danmark där hon har etablerat sig som ett namn att räkna med.

Hon har i hög grad intresserat sig för att tonsätta den Finlands-svenska poeten Edith Södergrans dikter och har vid det här laget sjösatt tre releaser med dessa dikter som allihop inhöstade ett stort antal stjärnor och rosor från recensenterna i Norden.

Musiken har funnits med till dop, vigslar och begravningar i Danmark. Och man har gråtit, skrattat, dansat och älskat till de vackra svenska tonerna och de tankeväckande texterna.

Anna har spelat konserter i olika konstellationer, bl.a. i kombon Anna Kruse och Edith Band även med den finlandssvenska skådespelerskan Stina Ekblad. Musiken är också arrad för Storband och Anna tar runt till olika Storband och spelar materialet t.ex. med ”Mjölby Storband” och ”The Big band and the Vocals”.

Læs hele pressemeddelelsen her

EDITH & HCA – Intimkoncert med Lars Bom og Anna Kruse

Skuespiller Lars Bom og sangerinde Anna Kruse samt Eva Malling på kontrabas og Nicholas
Kingo på rhodes, sav og harmonika lader to store skandinaviske forfattere møde hinanden i En
varm, poetisk og sanselig koncert med glimt i øjet.

De fire fortolker digte af den finlandssvenske Edith Södergran og af H.C. Andersen. Mellem
sangene fortæller Lars Bom og Anna Kruse om de to digtere, der har overraskende mere til
fælles, end man skulle tro.

Læs hele pressemeddelelsen her

Anna Kruse: Himlens Rand

Publikum er både blevet døbt, viet, og begravet til Anna Kruses musik af Edith Södergrans digte. Og de har grædt, grint, danset og elsket til de smukke svenske toner og tankevækkende tekster.

Den 17. november udkommer ”Himlens Rand”, der er tredje og sidste del af trilogien med Anna Kruses fortolkninger af Södergrans digte. En naturlig forlængelse af de to tidligere udgivelser med musik af Anna Kruse og tekster af Edith Södergran.

Samtidig markerer Anna Kruse og Edith Band deres 10 års jubilæum og derfor medfølger en gave i form af en bonus-EP med nummeret ”Till Fots” i seks forskellige versioner.

Læs hele pressemeddelelsen her

NY CD FRA ANNA KRUSE: ’Champagne Fötter’

VILD OG VEMODIG

”Edith Södergrans poesi og Anna Kruses musik og stemme møder hinanden som søstre fra hver sin tid. De går side ved side, klangfuldt, drømmende, vildt og vemodigt”. Citat Stine Ekblad Finlandssvensk/dansk skuespiller og Edith Södergran fortolker.

På bare fødder og med champagnebrus i blodet bobler Anna Kruses musik over og giver atter nyt liv til den finsk/svenske Edith Södergrans digte. ’Champagne Fötter’ er poetisk, akustisk vokaljazz med tydelige spor af svensk visetradition og nordisk melankoli.

Læs hele pressemeddelelsen her

Anna Kruse: Lyckokatt

Nordisk lykke

Med albummet ”Lyckokatt” indskriver svensk/danske Anna Kruse sig i den stolte tradition af nordiske kunstnere, der, som det allermest naturlige, forstår at tilnærme sig en speciel nordisk tone.

Også selvom en sådan kun med større besvær lader sig beskrive. Med digte af finsk/svenske Edith Södergran som tekstforlag og musikere fra både Danmark, Norge og Sverige som medvirkende, er der da også lagt op til en skandinavisk joint venture af den helt åbenlyse slags, når ”Lyckokatt” udkommer den 16. februar.

Anna, der efterhånden føler sig som en vaskeægte dansker og bare elsker København, forløser med Södergran i hånden og i hjertet en samling tidløse jazzsange, som både flyver højt og stikker dybt. En udgivelse som med største lethed kunne gå hen og blive en nordisk klassiker.

Læs hele pressemeddelelsen her

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse