OPSANG

Fællessangskoncert i gården
 

 

 

 

 

 

 

OPSANG: Fællessangskoncert i gården

Syng og lad hjertet tale! En kærlig opsang om at give plads til musikken, stemmen, sjælen og fællesskabet midt i en sørgmodig og indadvendt krisetid.

Stemmen er sjælens spejl. Og sang er den mest direkte vej til at få sjælen til at flyve. Vi bliver helt automatisk glade af at synge, især når vi synger sammen med andre belønner kroppen os med lykkehormoner.

OPSANG - fællessangskoncerter i gården med Anna Kruse og Sara Futtrup

Beboerne synes det var en fantastisk koncert i gav

Preben Wolf

Aktivitetsmedarbejder, Klarahus, maj 2020

OPSANG - Fællessangskoncerter i gården

De smukke danske sange gik lige ind i hjertet på beboerne.

Vibeke Bennekou

Haandværkergårdens Plejehjem, maj 2020

OPSANG fællessang

Det betyder ikke noget hvordan det lyder bare vi synger sammen. Når vi synger sammen – hører vi sammen. Forskning viser at sang er den mest direkte genvej til at skabe relationer og knytte bånd. Fællessang er noget helt unikt dansk/nordisk, vi har altid sunget sammen i svære tider. Så lad os bære faklen videre og blande de gamle og kendte klassikere med nye mere moderne sange.

Der er brug for hvert et næb, her kan man komme med lille, stor smuk eller brummende stemme. Vi lægger sangene i tilpas toneleje, så vi ikke lyder som kværkede kalkuner. Og er man ikke den store sangfugl, så handler fællessang i høj grad også om at dele smuk poesi og livsbekræftende ord her midt i en svær tid. Kort sagt en påmindelse om det, der gør livet værd at leve!

Anna Kruse og Sara Futtrup til fællessangskoncert i gården

Tak til Sara Futtrup og Anna Kruse for et fantastisk flot og stemningsrigt arrangement ”vejret spillede og musikken klingede”

Ole Vesterlund

leder af Hyltebjerggaard

OPSANG book os

Vi spiller og synger udendørs i gården, så de ældre kan synge med fra vinduer og altaner. Arrangementet afholdes efter alle myndigheders retningslinjer. Vi har blot brug for adgang til strøm. En koncert kan deles i 2 dele, så flere får glæde af den.

Anna Kruuse: Sanger, komponist og underviser. Fællessang med voksne og børn under Spil-dansk, I DR-Byen.

Sara Futtrup: Sanger, sangskriver, kulturformidler. Står for ugentlig fællessang på Kulturstationen Vanløse. Se: sarafuttrup.com

Anna Kruse og Sara Futtrup til fællessangskoncert i gården

Fantastisk udekoncert på Lille Birkholm Center. Det var en dejlig dag og I er 2 fantastiske livsstykker.

Tak for jer.

Linda Topp Hansen

Lille Birkholm Center

Jeg kunne se glæden i øjnene på de borgere som næsten har mistet deres sprog og andre udtrykte, hvor er det dejligt og hvor de synger godt. I skal have tusind for, at I kunne komme her og skabe glæde for vores beboere.

Lisbeth Duer

teamleder, Aalholmhjemmet, maj 2020

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen