Til Festen

Jazzmusik, bossa nova eller svenske sange
Gode råd til valg af musik

Til festen

Vil du have glade gæster til din fest – så skal der musik til!!

Jeg har spillet til mange forskellige slags fester. Jeg har også været gæst til mange fester, og ved af erfaring hvor stor betydning musikken har for stemningen til en fest.

Hvor luksusagtigt det kan føles med et live band, som smilende tager imod ved receptionen, eller et band der bare swinger der ud af ved firmafestens sene timer.

Jeg elsker at sammensætte de sange, der passer lige præcis til det du ønsker.
Til firmafesten, bryllupsfesten eller onkel Svends 60-års dag.

Vi kan skrue op og ned for “charmen”, så vi passer ind og ”fylder” på den måde, der passer til festen. Du kan få orkestret som en dejlig baggrundslyd, som et lille koncert indslag, halvvejs inde i en lang middagsbuffet, eller vi kan komme og spille op til dans – vi får det til at swinge, og folk får lyst til at danse! Altid med flirt, glæde og varme.

Katrine Nyborg, fuldmægtig, Arbejdsmarkedsstyrelsen

“Sjældent har jeg oplevet et band, der i den grad formår at holde gang i festen og dansefødderne! Den ene dans tager den næste – og det eneste problem er de ømme fødder dagen efter …”

Lone og Villads Meier Ringsted

“Alle vore gæster 28 gæster fra 16 år til 83 år havde en uforglemmelig aften med bløde og behagelige rytmer, og en vokal så frisk og inspirerende at samtlige efterfølgende har udtrykt deres uforbeholdne begejstring for Jeres Anna Kruse Bossa Trio. Smukt, inciterende og en perfekt baggrund for denne for os meget vigtige fest for vores nærmeste familie og bedste venner. 1000 tak for Jeres indsats og med håbet om, at I kommer til at glæde mange andre med Jeres trios unikke stil og udtryk.”

Til ceremonien

Bryllup | Dåb | Begravelse | Konfirmation

Vil du overraske din elskede til jeres bryllup?

Jeg synger lige den/de sange, der betyder mest for jer to.

Det er bare det bedste at få lov til at være med til den store dag og oven i købet være en overraskelse. Det kan være overvældende for den overraskede, skal man vide. Tårerne triller næsten altid ned af kinderne.

Sanne

”Jeg er så utrolig taknemmelig over at du sang den Martin Stenmark sang på en så personlig måde i kirken ved vores bryllup den 31 maj. Den sang blev virkelig vores og din udgave er noget af det smukkeste jeg har hørt.”

Camilla

“Jeg vil sige mange tak for dine sange ifm. vores bryllup. Det er et dejligt minde, og vi har også fået nogle billeder af dig og din mand ”in action”.

Tomas blev meget rørt – særligt af sangen med Lisa Nilsson – som jo siger det hele J

Vi har også nydt din cd med skøn musik. Tak for dem.”

Ida Olsson

“Tack, för din fina sång och underbara närvaro på vårat bröllop. Vi njöt verkligen av din varma röst!”

Joakim och Lena

”Tusen tusen tack för din vackra sång till vårt bröllop. Vi är så himla tacksamma att du ville göra vårt bröllop så mycket finare med en så vacker sång.

Vi är super nöjda. Vi är lite ledsna för att vi endast har minnet kvar från sången, och ångrar att vi inte filmade, så vi hade haft och kunde lyssna på fler gånger.”

Christian

“Hej Anna, tusind tak for din sang I kirken. Det var helt fantastisk. Perfekt ift det vi havde ønsket og det betød meget ?. Ja jag glemte CDerne og både jeg, min mor, og søster vil meget gerne have en kopi. Du må meget gerne sende dem alle til mig.”

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse