Kruse Kompagniet

MED STEMMEN i FOCUS

Stemmeundervisning

Måske har du har brug for at styrke din bevidsthed omkring din brug af stemmen.

Måske har du har brug for at få større kontrol samtidig med, at du slipper kontrol.

Måske er du sanger og har brug for at arbejde med dit udtryk, teknik eller “let go”.

Eller så EEELSKER du at synge og vil bare give dig selv et forum, hvor du kan gøre det regelmæssigt.

Er I mange eller kun dig?

HVEM end I / DU er, og hvilket behov din stemmes må være, er I velkomne til at kontakte mig.

Da jeg startede til solosang hos Anna, var jeg utrolig usikker på mig selv, og det var meget grænseoverskridende for mig at starte. Anne formåede alligevel at få mig til at føle en sådan ro, at vi stille og rolig kunne bryde mine grænser.

Anna formår at fylde rummet med harmoni og jeg har aldrig forladt en undervisningstime uden at føle der var sket en lille forandring med mig – både musikalsk men også personligt. Anna tror så meget på en, at det smitter af på ens selvopfattelse.

Hun er et af de der mennesker, der ser lige igennem en og forstår, hvad man har på hjerte. Det er nok det der gør, at man tør træde over linjen, der hvor man normalt ville stoppe.

Kvinde 20 år

Privat sangundervisning

Anna er konservatorieuddannet sanglærer fra rytmisk musikkonservatorium i København og fra Ingesunds Musikhögskola i Sverige og tilbyder privat sangundervisning i København for både professionelle sangere og for begyndere og øvede.

 • Synger du kun i badet, men er usikker på om du er god nok til at synge for andre?
 • Har du sunget i kor, men bliver usikker når du skal synge alene?
 • Har du fået at vide, at du ikke har en tone i livet?
 • Vil du synge, fordi det gør dig glad?
 • Føler du dig hæmmet?
 • Skal du øve dig på et bestemt nummer du skal bruge til en optagelsesprøve eller koncert?
 • Er du en erfaren sanger, men har brug for at øve bestemte teknikker?

Solo sangtimer er for dig der:

 • Bruger din stemme og har brug for at styrke den
 • Er træt af at blive forpustet, når du synger
 • Ikke kan ramme de høje toner
 • Ønsker en kraftigere stemme
 • Oplever at din stemme knækker
 • Gerne vil synge med hele kroppen
 • Har sceneskræk
 • Ikke føler du kan stole på din stemme
 • Gerne vil have sparring på dine egne sange og melodier
 • Har brug for fast undervisning på fleksible tidspunkter

Uanset dit niveau og din erfaring, tilbyder Anna sangtimer der passer til dig og dine behov.

Sammen med Anna kommer du til at arbejde med kropsholdning, vejrtrækning, sangerkroppen, stemmeteknikker, tekstfortolkning, afspændingsøvelser, kondition, voice release massage, grounding, strubemassage, scenisk nærvær, støtte og energiplacering.

Annas sangundervisning er inspireret af Anne Rosing metoden, der har fokus på hele kroppen, så de store muskler kan støtte stemmearbejdet. Du kommer til at arbejde med både teknik og udtryk.

Personligt elsker jeg timer hos Anna, fordi det hele giver mening for mig.

Der er ikke noget hokus pokus, der er ikke noget med at man skal føle en eller anden ånd eller følelse, der rammer en, det er helt konkret og lavpraktisk, og det synes jeg er vildt fedt. Anna har også en rigtig god energi og ro omkring sig.

Hun er tålmodig og har hele tiden ideer til justeringer/forbedringer når man skal prøve at synge et eller andet. Hun har også en god sans for humor og er i det hele taget glad og frisk, hvilket smitter af på dem hun underviser, og dermed giver en god energi i timerne.

Mand

lærerstuderende

Sangterapi

Man skal sige, hvad man mener, og mene hvad man siger, men ordene alene er ikke altid det vigtigste.

At mestre sin stemme er et af de stærkeste instrumenter til at opnå og udstråle styrke og integritet. Når du mestrer din stemme – kroppens eget instrument- føler du dig tryg og stærk.

Stemmen er en del af kroppen, og at arbejde med sin stemme og dens styrke og klang er samtidig at arbejde med sin krop.

Bliv bevidst om din stemmes kraft og styrke og lær at arbejde med den, uanset om du har brug for at synge eller tale eller for at mærke dig selv, dit mod og din livskraft.

Hvis du lider af præstationsangst eller eksamensskræk eller er bange for at gå i et med panelet, fordi du ikke kan lide at indtage rummet og stå stærkt, så er sangterapi relevant for dig.

Når du synger, møder du altid dig selv, både din styrke og storhed og også dine begrænsninger. At søge sangterapi er en måde bevidst at ville udfordre sig selv og sin comfort zone for at udvide sit rum og sine muligheder.

Det kan føles hårdt og svært og grænseoverskridende i begyndelsen at søge nye indsigter og lære sig selv og sine styrker og svagheder bedre at kende. Til gengæld vil du opleve en ny stor tilfredsstillende ro og sikkerhed, når du arbejder bevidst med din stemme.

Du vil gennem konkrete øvelser erfare, hvor stærkt og effektfuldt et instrument din stemme er. Det er en erfaring, der vil gøre dig gladere, stærkere og mere modig.

Eksempler på øvelser til sangterapi er:

 • Vejrtrækningsøvelser
 • Grounding – dvs. den måden du står på jorden på og er hjemme i din krop.
 • Strækøvelser
 • Styrkeøvelser
 • Parøvelser
 • Sangmeditation
 • Klangbilleder
Tuning

Anna arbejder meget intuitivt og ud fra det du giver af informationer både kropsligt, med din stemme og med dine ord.

Husk at sige til, når du booker din første tid, hvis du har fysiske begrænsninger eller udfordringer, så hun kan tage hensyn til det.

Jeg har gået til sangundervisning hos Anna i dette forår og det som Anna giver mig er den største gave, nemlig at jeg får mig selv igen på mange områder.

Via stemmen når jeg ned i nogle dybder, som er så svære selv at få fat på og når jeg går fra sang er jeg opfyldt med ny energi og en følelse af at have mig selv med, hvorend jeg går. Med stemmen som virkemiddel til at ’nå ind’ får jeg lært nye ukendte sider af mig selv, som beriger mig. Dét at sætte lyd på indre sindstilstande giver så meget mening. Anna er dygtig til at have fokus på kroppen, sådan at jeg kan falde ind i mig selv. Anna gør det nænsomt og holder én i hånden, når noget er svært og gør det derfor trygt at udforske nye, ukendte indre landskaber.

Med Anna er det fuld skrue, hvor der både er plads til at råbe højt og bævre. Hun forstår at lytte til de ting, som rør sig og er tålmodig og indlevende i ens livssituation. For mig har det betydet rigtig meget at gå til sang, fordi det giver mig et trygt frirum til at udtrykke alle de ting, som er svære at nå med ord. Tak Anna, for megen visdom, tålmodighed og ikke mindst den store, varme kærlighed, som jeg mærker hver gang jeg er hos dig.

Stine, 31

fysioterapeut

Praktisk info

Undervisningen foregår i lokaler på Vesterbro KBH tæt på offentlige transportmidler.

En sangtime varer 60 minutter.

Hvis du ønsker det, kan du få et øveprogram sammensat PERSONLIGT til dig

Kontakt og booking af sangsession:
26742356 eller [email protected]

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse