For børn

Vi finder på

Vi finder på

Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden ønsker med koncerten ”Vi finder på”, at vise børn og voksne hvordan man med enkle ideer og elementer kan skabe en verden af bevægelse, ord, melodier og leg. Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave lyd-universer, som senere skal bruges til en fælles komposition.

Anna og Kirsten synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver børnene i allerhøjeste grad medskabere af det værk, vi i sidste ende “filmer eller optager” til senere inspiration og glæde.

Hvad er Vi finder på

Forestillingen VI FINDER PÅ er et interaktivt kompositions-værk for børn i alderen 6-9 år.

Med rim, rytmer, toner, ord og bevægelser er publikum, hjulpet af enkle spilleregler, med til at skabe en fælles komposition.

Den kreative musikalske proces er fokus for forestillingen. Publikum kommer med i musikkens maskinrum og lærer gennem leg hvad musik er og hvordan den bliver til.

Resultatet bliver en 7 meter lang sang.

Koncerten har spillet for fulde huse i DRS ”Musikarietet” flere gange, men fungerer også fremragende for færre publikummer/medkomponister.

Forestillingen rejser hele Danmark rundt med ”LMS -Levende musik i skolen

Hvem er Vi finder på

Kirsten Juul Seidenfaden

Kirsten Juul Seidenfaden er uddannet musik- og bevægelseslærer (Rytmisk Musikkonservatorium) og har udgivet undervisningsmaterialerne ”Lige i Øret” til brug i indskolingens musikundervisning. Til daglig arbejder hun på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i musikpædagogik og laver kurser for musiklærere rundt i landet.

Anna Kruse

Anna Kruse er født i Sverige, hun er uddannet og bor i København og er oftest på farten og optræder med Bigbands i store koncertsale, med enkelt akkompagnement i kirker, med bands på spillesteder og på museer og med forskellige duoer på skoler i Danmark og Sverige, når hun altså ikke giver private sangtimer, synger for til fællessang eller sidder bag mixerpulten og producerer musik for andre.

Billeder fra Vi finder på

Fotograf: David Njerlstrup

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse