Andre koncerter

Nordiske sange og viser

Anna holder meget af den særlige nordiske tone og de nordiske sprog og vil meget gerne formidle sin begejstring for Norden igennem finske, norske, islandske, færøske, svenske og danske viser og sange.

Hun har sunget på danske årsmøder i Slesvig og inddraget både børn og voksne i det særligt nordiske og har også optrådt i Hørsholms Kirke til flere nordiske koncerter, senest i anledning af foreningen Nordens 100 års jubilæum.

Nordiske sange og viser galleri

MC Hansen, Michael Graubeck på violin, Eric Grip og Anders Roland på Gitar, Anna Kruse

Sommersang på Møllegården

“POLARN Cornelis Vreeswijk”

De sange vi elsker blandes med fortællinger fra Cornelis livlige, generøse, vilde  liv. Med Guitarist Jeppe Holst eller med fuldt band.

Ønske koncerten

Her kan vi tage en snak om din ønsker og mine muligheder.

Måske bliver det en helt særlig koncert hvor du har stor indflydelse på de sange der bliver spillet.

Tribut to Monica Z

Et musikprogram med fortællinger om Monica Zetterlunds liv, og en masse af de sange hun sang så dejligt. Sammen med Pianist eller fuldt band.

Jazz og Bossa på Svensk eller Engelsk

En blanding af alle de skønne svenske sange i Jazz Version. En varm og intim koncert som opføres med glimt i øjet og højt humør.

Kirkekoncerter

Kirke rummet kalder på fordybelse og plads til at vende sig indad. Focus forsvinder fra scenen og musikken bliver understøttende i de vandringsled tanker og sjæl går hånd i hånd. Musikken og teksterne skal kunde det. Musikken kan også være en del af an andagt eller en hvorfor ikke en julekoncert med en herlig bladning af klassiker og mindre kende nordiske julesange.

“Med en fortid som stamgæst på La Fontaine ville jeg gerne have jazz til min firsårs fødselsdag, men uden at tabe de gæster, der ikke lige er hard core jazzfans.

Det kræver en frontfigur, der ud over det tekniske har evnen til at tage publikum ved hjertet.

Her var Anna det helt rigtige valg. Hun og hendes musikere tog publikum med storm, skabte liv på dansegulvet og vandt også stor anerkendelse fra restaurantens side.

Med venlig hilsen

Jakob Maaløe”

Ulla Winblads Kapell

Birgitta Holts fantastiske musik og vi følger Ulla Winblad et døgn i Stockholm.

Fællessangs koncert

Fællessang er noget af det bedste jeg ved! jeg har i flere år i træk sunget med skolebørn i Spil Dansk ugen. Fantastisk oplevelse! En fælles sangs koncert passer godt over det hele – sammen med alle slags publikummer fra 4 klasse – 100 år.
Vi synger sammen og så laver jeg indimellem nogle solosange.

Fællessang

Man kan ikke synge i kor alene og der findes næsten ikke noget bedre end at synge sammen med mange mennesker.

De gode melodier, der bliver hængende resten af dagen. De sjove, smukke eller tankevækkende tekster man kan udenad – i hvert fald første vers.

Fællesskabet og glæden og befrielsen ved at synge igennem. Man kan kun blive glad af fællessang!

Anna har arbejdet med fællessang i mange forskellige sammenhænge: med ældre mennesker på plejehjem, med gæster til private fester, til firmafester og fødselsdage.

I flere år har Anna arbejdet med ”Spil Dansk” og projektet ”Danmarks Fællessang” og har sammen med Nicholas Kingo kørt Danmark tyndt og sunget sammen med søde børn.

Hvis du gerne vil arrangere fællessang, kan Anna lede de fælles sange, I ønsker at synge og finde de rigtige tonearter så alle har mulighed for at synge med uden at stemmen knækker for meget over og hun kommer selvfølgelig også gerne selv med forslag til hvilke sange I kan synge.

I efteråret 2019 vil vi holde fællessangsmorgener på MAMO!

Fællessang galleri

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse