Norden rundt

Hvad er Norden egentlig? Vi rejste ud for at se, og kom hjem med små bidder af Norden i vores kuffert. Følg med os rundt, og få en finsk tango og lidt dansk “hygge”, mød en lumsk svensk spillemand, og et valsende ålandsk postbud. Hør historier om søde får, en livsfarlig tå, og usynlige væsner.

En varieret og skør samling af sange og historier fra hele Norden. Forestillingen spilles på svensk eller dansk med elementer af de fleste nordiske sprog.

Vi finder på

Anna Kruse og Kirsten Juul Seidenfaden ønsker med koncerten ”Vi finder på”, at vise børn og voksne hvordan man med enkle ideer og elementer kan skabe en verden af bevægelse, ord, melodier og leg. Med udgangspunkt i cirkler, trekanter og firkanter skal børnene lave lyd-universer, som senere skal bruges til en fælles komposition.

Anna og Kirsten synger og spiller egne kompositioner, der på forskellig vis inviterer børnene til at finde på ord, rim, toner, rytmer og bevægelser. På den måde bliver børnene i allerhøjeste grad medskabere af det værk, vi i sidste ende “filmer eller optager” til senere inspiration og glæde.

Fællessang

Man kan ikke synge i kor alene og der findes næsten ikke noget bedre end at synge sammen med mange mennesker.

De gode melodier, der bliver hængende resten af dagen. De sjove, smukke eller tankevækkende tekster man kan udenad – i hvert fald første vers.

Fællesskabet og glæden og befrielsen ved at synge igennem. Man kan kun blive glad af fællessang!

Anna har arbejdet med fællessang i mange forskellige sammenhænge: med ældre mennesker på plejehjem, med gæster til private fester, til firmafester og fødselsdage.

I flere år har Anna arbejdet med ”Spil Dansk” og projektet ”Danmarks Fællessang” og har sammen med Nicholas Kingo kørt Danmark tyndt og sunget sammen med søde børn.

Hvis du gerne vil arrangere fællessang, kan Anna lede de fælles sange, I ønsker at synge og finde de rigtige tonearter så alle har mulighed for at synge med uden at stemmen knækker for meget over og hun kommer selvfølgelig også gerne selv med forslag til hvilke sange I kan synge.

I efteråret 2019 vil vi holde fællessangsmorgener på MAMO!

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse