JUL & RØDE DRØMME

Med Cat & Anna
 

 

 

 

 

 

 

Jul og røde drømme

Med Cat & Anna

Kom i julestemning, når nissepigerne, Cat og Anna, spiller og synger december ind. Der er juleløjer og knas over hele linjen, når musik og fortælling flettes sammen som hjerter af det blødeste silkepapir.

Røde drømme…hvad vil det sige? Og hvad sker der, hvis man pludselig en dag har en sort drøm? Måske vi også får et lille indblik i svensk jul – når nu den ene nissepige kommer fra Sverige?

Publikum inviteres med til klap og dans, og der er omkvæd at skråle med på – foruden en håndfuld gamle musikalske kendinge i knaldrød forklædning.

Jul og røde drømme

Cathrine Legardh og Anna Kruse

Jul og røde drømme

Musikerne, Cathrine Legardh og Anna Kruse, er gået sammen om denne brandvarme koncert for små og store skostørrelser. Finurligt fortolker de sange, som vi alle kender og elsker – men muligvis har brug for at blive mindet om.

Målgruppen er 0-116 år (koncerten tilpasses det givne publikum!) og løjerne varer 45 minutter (eller efter aftale) og er rettet mod alle, som har indset, at: JULEN ER RØD -og den er kommet for at blive!

Nicolaj List Mortensen, Veteranhjem København, d 28. nov. 2022

’Fra start til slut følte alle sig godt underholdt og inddraget. Der var både børn, forældre og pensionister repræsenteret. Med Anna og Cathrines meget livsglade og medrivende fremtoning mærkede man slet ikke at tiden gik. De to dygtige musikere og sangere gjorde det med en stor portion humor og elegance, som gjorde at store som små sad med smil på læben og sang med på kendte julesange. Der er en stor finesse over showet, hvor de to professionelle kunstnere bl.a. har omskrevet nogle kendte klassikere til at have et lille jule-twist. Med en masse sjove rekvisitter blev man i 45 minutter forført ind i et hyggeligt og rart juleunivers. De to underholdende nissepiger formår med deres store rutine og gennemmusikalske tilgang at improvisere og tilpasse deres indhold til den målgruppe de står overfor.’

nissesjov og julerier! Kirstine Kunz, Steiner Kvistgård Skole, 8. dec. 2022

’Kæmpe tak for et både underholdende og fantastisk swingende juleshow. Børnehaveklasse til 6. klasse sad med ører på stilke, da de fik fortalt og sunget historier og kendte julesange. Cat og Anna formåede at skabe en intim julestemning iblandet humor og underholdende var det især, da børnene blev præsenteret for nogle ’bad ass’ lædernisser og fik lov at se julemandens glemte underbukser! Vi siger mange tak for en dejlig koncert med masser af

Juleoptræden

Kontakt & direkte booking

[email protected]
tlf. 2989 6361

I ringer bare

Hvis i tør

 Jul & røde drømme

Steiner Kvistgård skole, Dec. 2022

 

 Jul & røde drømme på Steiner Kvistgård skole, Dec. 2022

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse