Foto: af Nanja Pontoppidan på Mobilos

En dejlig aften i Ediths ånd. På Paradise Jazz er alle lidt BLUE… og med en masse på hjertet. Tak til Tove for at være den ildsjæl som driver verket!!!

Vi havde en forrygende aften. Så dejlig at have Jeppe Holst med på scenen igen. Og det er altid en fest når vi er samlet allesammen. Så bliver spilleglæden stor og der bliver tilføjet nye ting og

Mange nye ansigter i publikum. Det er så dejlig når det der kommer  nye personer som opdager Edith. Jeg havde alle mine bøger med igår og det er så skønt at se dem blive blædret og kigget i.

Næste uge er det tid til Aprilfestival med Norden Rundt!

Jakob Lambertsen skriver i publiken:

“Edith, Anna og alle os andre.

Billedet er ikke verdens bedste. Men bandet var bare det bedste i aftes. Sted: Paradise Jazz i København. Og selv om jeg som fotograf helst ikke vil prale, vil jeg mene, at man kan aflæse spilleglæden hos de tre instrumentalister, Eva Malling på bas, Lisbeth Diers på trommer og Jeppe Holst på guitar.

Edith Band har eksisteret i over 10 år. Det er Anna Kruses projekt, og det er blevet hendes mål og mission at udbrede kendskaben til den finsksvenske digter Edith Södergran, der døde af tuberkulose for 95 år siden, 31 år gammel. Det er en mission med bund i – både poetisk og musikalsk.

Man fornemmer hurtigt, at Anna vil mere end synge. Hun har virkelig noget på hjerte. Og så har hun i Edith Band fire musikere (pianisten Nicholas Kingomangler på fotografiet), som har en skøn fornemmelse af og for hinanden og for det guld, som de står med.

En speciel og smuk oplevelse live og afsolut værd at gå efter på plade – tre album findes derude. http://www.gatewaymusicshop.dk/index.php…”

Tak for orden og for at du kom Jakob!!

SparaSpara