Det är med bankande hjerte jeg sidder her mandag aften! De sidste uger har varet en rutchebane tur – forventnings glæde, prestations angst og todo lister! NU begynder jeg at glæde mig rigtig meget til at spille musikken og til at skåle med alle som kommer. Jeg håber der kommer nogle mennesker ;-)…

Det jeg egentlig vil med den aften er at udtrykke min taknemlighed over alle dem der har været med i hele tilblivelsen af albumet. Jeg vil tale fra det inderste i min hjertehule og fortælle hver og en hvor meget jeg holder af jer. De andre release har jeg være skuffet over mig selv over at jeg ik helt fik udtrykt det jeg gerne ville- måske får jeg det også sådan i år.

For at være helt sikker: Edith BAND – Nicholas, Lisbeth og Eva!! I 2017 fejrer vi 10 år!! Og jeg elsker elsker elsker stadig at spille sammen med jer. Jeg er så lykkerlig over at i har fulgt med mig helt frem til nu.

Lisbeth med din uhyre smittende energi, kompromisløshed og insisteren på at nå dybt og højt i musikkens navn.

Eva du swinger, du klinger og du er skide sjov! Så fedt at selvom der går lang tid emellem bare dykke ned og tage personlige og musiske tråde op igen.

Nicholas, en snak over en kopp kaffe med dig og jeg tror igen på projektet og at vi er på vej den rigtige vej. Tak for sparring og fantastisk spil som bare bliver bedre og bedre hele tiden!!!

Jeg ved at jeg er mega stolt over mine Edith albums og sange og jeg håber at også dette sidste album bliver taget godt emot ude i verden! Åh Edith, tack för dina ord, humor, styrka och kompromisløshet!!!

Også så glad over at Terese Damsholt er med og læser digte og MIa Engsager spiller med på sin trombone!!!

VELKOM i Brorson Kirken kl. 20.00 i morgen den 14 november!