PRESSE

Anmeldelser af Anna og Stina

Anmeldelser af Anna og Stina

Eva Tangø-Brandt fra Falkoneren har anmeldt Anna og Stina

Det var hjertegribende at opleve Stina Ekblad stå på scenen med en rød bog med Södergrans digte knugende i hånden, som en mor aldrig slipper kærligheden til sit barn, alt imens stemmen fra den svunden tid kom forbi og talte til os om menneskets længsler og evige søgen efter livets mening.

Flere blandt publikum måtte ty til lommetørklæderne, da Stina Ekblad med en sjælden ynde og skrøbelighed fik tiden til at stå stille i den tætpakkede bibliotekssal, når hun med kraft og ærefrygt reciterede Södergran-digte som ”Landet som ikke er” og ”Trumf at være til”.

Ekblad satte med sine meget personlige fortolkninger af Södergrans digte én gang for alle en tyk streg under, hvorfor hun er en af Sveriges mest betydningsfulde skuespillere og tillige et kendt navn i Danmark gennem hendes medvirken i utallige danske TV-serier og film.

Anna Kruses og hendes to virtuose musikere spillede og sang sig direkte sig ind i hjerterne på publikum med et ufejlbarligt og sanseligt tæppe af ord, toner og rytmer, der gjorde mødet med Södergran til en uforglemmelig oplevelse. Hvad enten du er kender af hendes lyrik – eller tilfældigvis kom forbi bibliotekssalen denne kolde mandag aften i november 2022.

Kilde: https://falkoneren.dk/article/foelelserne-og-taarerne-fik-frit-loeb-paa-frederiksberg-hovedbibliotek

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse