Lige nu sidder jeg og lytter de seneste mix igennem. Det er en langsomlig process med mange timer, dage, ugers og månaders arbejde alene og sammen med fantastiske samarbejds partners. Det er så sjov, provokerende og meningsfuld for mig. Disse dage er det mig og August Wanngren der arbejder sammen.

 

Dette billede er taget for ca 1 år siden af når blomsterprakten liiiige var skabt. Det er blomster kunstneren Louise Harton på blumenwerk.dk som har skabt  “busken” på midt hoved. Jeg såg et billede på nettet og blev direkte forelsket i hendes kunst.

Louise arbejder meget udfra liv og død temat som også går hånd i hånd med Edith Södergrans diktning og det faktum at hun er død og jeg lever. NU hænger den tørrede busk hjemme hos mig og i min computer er der en masse billeder af mig med busken og et af dem skal pryde mit CD cover… Mette Johnsen er og forbliver min elskede fotograf! http://www.mettejohnsen.dk