Det har været en meget skøn festival 2017. Det var som om min Edith musik fik nyt liv igen! Først spillede vi en trio Lisbeth Diers, Nicholas Kingo og mig selv i Koncertkirkens have. Nogle gange kommer der nyt frem når vi er færre der spiller- nye veje åbner sig i musikken og det var så dejlig åbent. Publikum var som alltid med til at gøre det mulig. Et meget koncentreret og nærværende publikum

 

 

Her er nogle ord fra en fra publikum som tog sig tiden til at skrive til mig:

“Kære Anna. Jeg var til din koncert i Koncertkirken i tirsdags. Jeg ville have sagt dig tak for en fantastisk oplevelse, men det blev der ikke lige lejlighed til, så derfor gør jeg det her. Det var simpelthen en vidunderlig livsbekræftende og meget, meget varm og øm koncert. Jeg var meget rørt. 1000 tak. De bedste hilsner Per”

Jeg syntes det er fantastisk at nogen tager sig tiden til at skrive om sin oplevelse af en koncert og det minder mig om at gøre det samme selv! Tak Per!