Tak til alle jer der kom til de 3 første koncerter i festivalen!! Jeg havde en fest!

Koncertkirken var vel ikke proppet… men lyden er som altid fantastisk der, og dem der kommer er dedikerede lyttere, så vi havde en smuk aften. Gunnar kom lige til øllen efter en koncert i Fredriksbergshave med Jungle orkestret. Fantastisk at have ham med og spille sammen igen. Sist var det i Norge omkring jul også sammen med Stina. Elsker hans trompet lyd og spil – humor, længsel og  skrøbelig smerte hører jeg i tonerne. Lisbeth var “on fire” og Nicholas nød af spille på et flygel. Eva kom strålende smuk lige fra ferie og fyret den af på sin sædvanligt glimrende måde!!

Proppet var det derimod i Krudttønden hvor vi om eftermiddagen strålede sammen med Stina Ekblad. Vi konstaterede på svenskers vis at Sverige var ude af fodbolds VM og så gik vi igang med at spille. Jeg nyder såååå at samarbejde med Stina. Det er den største af gaver. Mange smukke og sjove øjeblikke.

 

Sankt Pauls kirke og Swingtettens medvirkende til Højmesse i en af Søndagene omkring Jazzfestivalen, er efterhånd en tradition. På trods af den tidlige morgen var det varmt så varmt. Bandet stod denne gang i midten af kirken og vi blev nød til at spille med basen akustisk. Hver gang Ole prøvede at skrue op på bassen begyndt det at ”feede”… et underligt symptom jeg ikke forstår.

En skøn formiddag og dejige ord i Prediken.

 

 

 

 

Næste 3 koncerter er:

Onsdag: Absalon Hotel Kbh-V 21.00 med Eva Malling og Nicholas Kingo – JAAAAAZZZZ og lidt Edith 😉

Torsdag: Kayakbar kl. 18.00 Edithband

Fredag: Restaurant Vandvid kl. 16.00 Kingo/Kruse duo – svensk Jazz og Viser

Se tidligere post for links.