For børn

Norden Rundt

Norden rundt

Hvad er Norden egentlig? Vi rejste ud for at se, og kom hjem med små bidder af Norden i vores kuffert. Følg med os rundt, og få en finsk tango og lidt dansk “hygge”, mød en lumsk svensk spillemand, og et valsende ålandsk postbud. Hør historier om søde får, en livsfarlig tå, og usynlige væsner.

En varieret og skør samling af sange og historier fra hele Norden. Forestillingen spilles på svensk eller dansk med elementer af de fleste nordiske sprog.

Feedback fra børn

(klik for at læse)

Jeg havde for nylig fornøjelsen at se Anna og Helenas Forestilling Norden Rundt. På 45 gode minutter blev vi ført ind i Nordens lande og en finurlig stemning af nordiske toner og fortællinger med trolde og alfer og andre væsener. Hvert land blev præsenteret med fakta og fiktion – og fulgt op af dramatiske understregninger alt imens små tableauer scenografisk piblede frem og gav en miniature stemning ala Nils Holgersens eventyrlige rejse. Musikken på harmonika og ukulele understregede en særlig nordisk tone med strenge af folkedans og same-sang og historierne blev fortalt med humor og indlevelse. Der var fuld opmærksomhed fra tilskuerrækkernes 4./5. Klasser fra start til slut. Fulgt op af et fact sheet og oplæg til opgaver og snak i klassen, vil Norden Rundt være det oplagte valg til en større og samtidig underfundig poetisk forståelse af vores nordiske verden.

Gitte Paxevanos

Sang- og teaterpædagog

Hvad er Norden rundt?

Norden rundt er en eventyrlig musikalsk teaterforestilling for børn på 6 til 12 år.

Det er lystfyldt læring med masser af fantasi og er en perfekt måde at starte et forløb om Norden hvad enten fokus er på geografi, kultur, litteratur eller sprog.

Tro, overtro, myter, sagnfigurer, fakta og fortællinger bindes sammen og akkompagneres af harmonika og ukulele.

Anna Kruse og Helena Berglunds poetiske rejse gennem nordiske traditioner, melodier og sange varer 45 minutter og giver med humor, musikalitet og nærvær publikum en sansemættet, tankevækkende og bæredygtig rejse rundt i Norden.

Musikteaterforestillingen har allerede besøgt over 50 skoler i Danmark, Norge og Sverige.

Forestillingen er refusionsberettiget og kan findes i ”Den røde Brocure

Kontakt / book

 

Her kan du også kontakte mig hvis det drejer sig om Teambuilding, Stemmeundervisning eller Speak opgaver. Læs mere her

 

Ring til mig på 26 74 23 56, mail eller brug formularen
Anna Kruse