Dette var en af de smukkeste maj jeg oplevet!!!

 

 

 Mig og Kirsten har været ude hos DR for at undersøge faciliteterne til vores koncert med ” Vi finder på” her i sluttningen af maj. Og hjemme har Ella og August producerat scenografi 😉

 

Duo koncert sammen med Nicholas hos “De Danske Torpare”. Jeg er så heldig at få lov at spille med Nicholas – han er en knag og spiller som en drøm. Koncerten udviklede sig til at publikum underholdt hindanden med fiske historier 😉

Randi Holum og Niels Balle har skrevet en masse smuk nordisk musik. I maj fik jeg komme med i studion sammen med disse to Iva Hvid og min egen käre Jesper på trommer. Så dejlig at igen få lov at spille sammen!!

Min endaste sang med dansk tekst er også blevet indspillet!!

3 set med disse herrer på Blågårdscafé! Edith, Svensk Jazz og viser… ikke helt så lyttende publikum som vi er forkølet med, men en fed aften!! Og Jacob kom og lyttede igen sammen med sin smukke svenske kone – dejlig at få lov at lære sit publikum lidt at kende!!

Der har også været tid til sol, bad, venner familie og ferie i maj. Jeg har en periode hvor jeg føler mig indadvendt, undrende og søgende… det er dejlig at have meget tid omkring og ikke skulle løbe rundt så hurtig!

 

 

Edithband er en fantastisk størrelse. Vi har det så skønt både på og af scenen! Jeg føler mig så heldig!! 10 år har vi spillet sammen!!! Underbart!!!

Snart er det Jazzfestival og jeg glæder mig til det hele!!!

ANNA KRUSE CPH JAZZ:

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara